Je gezondheid is je grootste geschenk

Oogzorg
Goede oogzorg start altijd bij jezelf. Zorg voor een dynamische omgeving waarin je ogen op alle afstanden geprikkeld worden.

Oogzorg voor jou

Gezondheid is het grootste geschenk

Ook voor een oogmeting door een gediplomeerd opticien ben je aan het goede adres. Wij zijn aangesloten bij branchevereniging NUVO, hierdoor ben je gegarandeerd van goede service en goed opgeleid personeel. Daarnaast worden je contactlenzen aangemeten én gecontroleerd door een gediplomeerd contactlensspecialist

Oogmetingen

Ben je benieuwd of je een bril nodig hebt? Dan wordt het tijd om een afspraak voor een oogmeting te maken. We vragen onder andere naar je algemene gezondheid, oogziektes in de familie en welke klachten je tijdens het zien ervaart. Deze klachten kunnen over van alles gaan zoals droge ogen, verkeersborden niet (meer) kunnen lezen en/of hoofdpijnklachten.

Na het doen van de oogmeting wordt meestal duidelijk waar de oorzaak van je klacht vandaan komt.

Oogdrukmetingen

Een oogdrukmeting wordt uitgevoerd bij iedereen die ouder is dan 40 of waarbij de oogziekte glaucoom in de familie voorkomt. De oogdruk meet je om te controleren of deze stabiel is of niet. Door de oogdrukmeting een aantal keren te herhalen kun je vaststellen of dit het geval is.

Contactlenscontroles

Als je lenzen draagt is het fijn om af en toe een terugkoppeling te krijgen. Dat doen we door je regelmatig uit te nodigen voor een controle, dit kan elk half jaar zijn maar soms ook eerder. We kijken naar de passing, comfort en of het lenstype nog bij je leefstijl past. Zeker bij beginnende lensdragers is een goede opvolging belangrijk en komt het wel eens voor dat je vaker langs komt.

Je gezondheid

Ga lekker veel naar buiten, eet gezond, varieer volop met recepten en eet zo veel mogelijk vers. Drink voldoende water om onder andere je traanlaag gezond te houden. En draag een zonnebril onder heldere lichtomstandigheden dus ook in de winter. Zo bescherm je je ogen tegen schadelijke UV straling. Beter voorkomen dan genezen.

Zorgverzekering

Veel zorgverzekeraars bieden in hun pakketten een vergoeding aan bij aanschaf van je bril of lenzen. Wij ontzorgen dit voor je door je eventuele vergoeding bij aanschaf meteen te declareren. Scheelt jou weer een handeling.

Openingstijden

 • Maandag:

  13:00 - 17.30 uur

 • Dinsdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Woensdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Donderdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag:

  9.30 - 21 :00 uur

 • Zaterdag:

  9.30 - 17.30 uur

Contact

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Smidsweg 7, 3295 BT 's-Gravendeel

Copyright © 2021 Brillen Atelier.
Weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Lees hier onze Privacyverklaring en Algemene voorwaarden