Over ons

Muriel en Margret

Brillen Atelier is een fijne plek waar je graag komt. Je vindt er volop inspiratie! Je kunt bij Brillen Atelier terecht voor dames-, heren- en kinderbrillen, voor zonnebrillen én lenzen. En voor wie het nodig heeft: ook een leesbril koop je bij Brillen Atelier

Wat doet Justdiggit?

Justdiggit maakt droog land weer groen door boeren in Afrika te inspireren en activeren om te vergroenen. Dit heeft een positieve impact op het klimaat, natuur en mensen. Gedegradeerde (verwoestijnde) landschappen worden hersteld door traditionele technieken te combineren met nieuwe technologie.

Wat heeft Justdiggit tot nu toe bereikt?

CO2

In Tanzania zijn meer dan 6.3 miljoen bomen teruggebracht met behulp van de Kisiki Hai techniek. Deze bomen zorgen voor de opslag van CO2, bevorderen de opname van regenwater in de grond en verminderen erosie.

Water-bunds

In Kenia en Tanzania zijn meer dan 145 duizend water-bunds gegraven. Deze bunds vangen regenwater op, waardoor het water langer de tijd heeft om de grond in te zakken en de bodem te herstellen. Dit herstel zorgt ervoor dat zaden die al in de grond zitten gaan groeien, waardoor het gebied weer groen en koel wordt.

Boeren

In Dodoma, Tanzania heeft Justdiggit ruim 200.000 boeren bereikt in meer dan 300 dorpen. Het doel van Justdiggit is om hen te inspireren en activeren om hun eigen land te vergroenen.

Meer weten? Neem contact met ons op.

volg ons op Social en blijf op de hoogte
Muriel

Wat Brillen Atelier onderscheidt van alle andere opticiens?

Dat is volgens Muriel heel simpel. “We zijn er écht voor jou. Het draait om jou en jouw wensen. En dat combineren we met onze deskundigheid en onze jarenlange ervaring.”

Margret

Schoonzus Margret vult aan: ”Goede oogzorg is maatwerk. Maar ook het modische aspect telt en ik weet hoe belangrijk een goed en passend advies is.” Margret was voorheen werkzaam bij een brillenglas- en monturenleverancier en bij zowel een landelijke optiekketen als bij particuliere opticiens.

Openingstijden

 • Maandag:

  13.00 - 17.30 uur 

 • Dinsdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Woensdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Donderdag:

  9.30 - 17.30 uur

 • Vrijdag:

  9.30 - 20.00 uur

 • Zaterdag:

  9.30 - 17.30 uur

Contact

 • This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 • Smidsweg 7, 3295 BT 's-Gravendeel

Copyright © 2021 Brillen Atelier.
Weten hoe wij omgaan met uw persoonsgegevens? Lees hier onze Privacyverklaring en Algemene voorwaarden